• E mërkurë / Sep-23 23:46
  • Kontakt

Apel për ndihmë: Familja Maksuti nga Bilaçi jeton në kushte të rënda sociale

Apel për ndihmë: Familja Maksuti nga Bilaçi jeton në kushte të rënda sociale

Lulzim Miftari ka vizituar familjen Maksuti nga fshati Bilaç i komunës së Bujanocit e cila jeton në kushte shumë të veshtira, z.Miftari në profilin e tij në facebook ka shkruar:

Një rast shumë i rëndë në fshatin Bilaç !

Isha sot me disa miq e vizituam familjen Maksuti, dhe i dhuruam disa ndihma me mundësit tona, ku e pash gjendjen e tyre për së afërmi , po them se kjo familje nuk i plotëson as kushtet elementare për jetë, andaj bëj thirrje publike të i dalim në ndihmë zotëriut Emin Maksuti nga fsh. Bilaq, sadopak të ja zbusim tejkalimin e stinës dimërore, në këtë shtëpi 2 dhomëshe jetojnë 3 vëllezër, nëna e paralizuar dhe gruaja me 3 fëmijë gjithsej 8 anëtar, lutemi tek ju dashamir që të i dalim në ndihmë kësaj familje !
Kjo familje ka Nevoj për ;
1.Gjëra ushqimore , veshmbathje .
2.Renovimin e shtëpis nga mbrenda
3.Mobilimin e shtëpis
4. Rregullimin e rrugës ( Tucanik)
5. Plotsimin e një dhome shtes 4×4

Zoti ja lehtësoftë gjendjen e tyre amin.

+381 63 710 9943 ( Viber & whatsap)