z.Krasniqi reagon pasi që komuna e Preshevës kishte vendosur financimin e gazetës serbe (DOKUMENT)

z.Krasniqi reagon pasi që komuna e Preshevës kishte vendosur financimin e gazetës serbe

Pas publikimit të vendimit të komisionit të cilin e kishte caktuar komuna e Preshevës rreth ndarjeve të mjeteve për informim ka reaguar këshilltari i Partisë për Veprim Demokratik z.Rinor Krasniqi pasi që kishin vendosur që një gazete serbe "Novi Srpski Venac" t'i ndahej shuma 140mijë dinarë duke anashkaluar dhe dëmtuar mediat që funksionojnë në komunë të Preshevës

z.Krasniqi në profilin e tij nëf acebook ka shkruar:

"Komandanti i Kuvendit Komunal Presheve, nuk paska forc me ngrit RTV Preshevën, RTV Aldin etj.. ama zo nuk po bojka për Novi Srpski Venac...

Qato thom që nuk qojn pesh "Komandantat" si ky e komplet ky pushtet që shumë shpejt ka mi ardh fundi !"