Zëri Politik - z.Shaip Kamberi - tema: Pjesmarrja në zgjedhjet parlamentare në Serbi

Zëri Politik - z.Shaip Kamberi - tema: Pjesmarrja në zgjedhjet parlamentare në Serbi

Në emisionin "Zëri Politik" të organizuar nga Rtv Aldi i ftuar ka qenë z.Shaip Kamberi kryetar i Partisë për Veprim Demokratik.

Tema e këtij emisioni ka qenë "Pjesmarrja në zgjedhjet parlamentare në Serbi" ku partia e z.Kamberi dhe partitë tjera shqiptare në Luginë të Preshevës janë bashkuar për të marrë pjesë së bashku në zgjedhjet parlamentare në Serbi.

Video e plotë e emisionit: