Eksluzive: Caktohet data për mbajtjen e seancës konstituive

Seanca është thirrur nga kryetari i organit të përkohshëm z.Arifi ...

Seanca është thirrur nga kryetari i organit të përkohshëm z.Arifi dhe do të mbahet me datë 19 shkurt me një pikë të rendit të ditës: Verifikimi mandateve të këshilltarëve. Seanca do të fillojë në ora 10.

Shpërndarja e ftesave të  do të bëhet ditën e nesërme.

Seanca do të transmetohet drejtëpëdrejt vetëm në Rtv Aldi.Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48