• E mërkurë / Jul-18 05:04
  • Kontakt

Qeveria ndan 600 mijë euro për 10 vjetorin e pavarësisë

Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e dhjetë vjetorit të pavarësisë.

Këto mjete sipas kryeministrit, Ramush Haradinaj, do t’i ndahen Ministrisë së Kulturës në kategorinë e subvencioneve, raporton lajmi.net.

Ministri i Finacave Bedri Hamza ka kërkuar që për ngjarjet të cilat dihet që do të ndodhin dhe kanë kosto financare të vijnë në kuadër të planifikimve të linjave të reja buxhetore.