• E mërkurë / May-27 18:48
  • Kontakt

z.Kamberi: Sigurimi i teksteve për filloristët shqiptar ishte mision qysh nga themelimi i KKSH-së.

z.Kamberi: Sigurimi i teksteve për filloristët shqiptar ishte mision qysh nga themelimi i KKSH-së.

Pengesat, sfidat dhe problemet e njëpasnjëshme nuk e zvogluan, por përkundrazi, e shtuan vullnetin, energjin dhe vendosmërinë e KKSH dhe kryetarit të saj që këtë kapitull ta përmbyllin me sukses.

Ky lajm i madh dëshmon më së miri qëllimin dhe vizionin tonë të përbashkët që gjeneratave të reja t'i krijojmë kushte të barabarta.

Të ndjehen të vet në të veten.

Nuk ishte punë e mision i lehtë, por përkushtimi, këmbëngulësia dhe profesionalizmi i Ragmiut e bëri realitet.

Kështu janë djemt e PVD-së. 

#bashkëmundemi