Ardita Sinani priti në zyrë bashkëatdhetarin që dhuroi një sasi të madhe të maskave në Preshevë

Ardita Sinani priti në zyrë bashkëatdhetarin që dhuroi një sasi të madhe të maskave në Preshevë

Kryetarja e degës së Partisë për Veprim Demokratik në Preshevë, Ardita Sinani dhe sekretari i përgjithshëm dr. Beqir Abazi pritën në zyret e PVD-së bashkëatdhetarin nga komuna e Bujanocit që jeton në Zvicërr, Agron Rahimi.

Agron Rahimi këto ditë gjatë qëndrimit të tij në vendlindje mori iniciativën e shpërndarjes së maskave mbrojtëse për qytetarët e komunave Preshevë e Bujanoc, si masë parandaluese ndaj virusit COVID 19.

Në shenjë simbolike sot Agron Rahimi i dhuroi një pako maska për zyrën e PVD-së.

Këshilli për Informim i
Partisë për Veprim Demokratik