Ministri Lonçar: Shumica e objekteve në Serbi do të jenë të hapura deri në orën 18:00, masat do të hyjnë në fuqi të Martën

Ministri Lonçar: Shumica e objekteve në Serbi do të jenë të hapura deri në orën 18:00, masat do të hyjnë në fuqi të Martën

 Ministri i Shëndetësisë Zlatibor Lonçar tha se Qeveria e Serbisë kishte miratuar masa të reja në luftën kundër përhapjes së koronavirusit, me rekomandim të Shtabit të Krizave, dhe se ato, ndër të tjera, nënkuptonin shkurtimin e orëve të punës në 6 të darkës në të gjitha restorantet, kafenetë, baret dhe qendrat tregtare. 

 Ai përmendi që farmacitë, pikat e karburantit dhe "ato vende që nuk janë në rrezik" do të vazhdojnë të punojnë.