z.Musliu uron z.Lutfiu në postin e kryetarit të KKSH-së

z.Musliu uron z.Lutfiu në postin e kryetarit të KKSH-së

Postimi i plotë i kryetarit të LPD-së z.Shqiprim Musliu:

Në ditën e parë pas emërimit udhëheqës i Këshillit Kombëtar, Nevzad Lutfiun erdha për ta uruar në këtë nisje të re dhe kapitull të ri, për të dhe për të gjithë ne.

Uroj që si kjo ditë e mirë të jetë çdo ditë e jetës së tij dhe të punoj fortë për të mirën dhe të drejtat e shqiptarëve e për këto gjithmonë do të më ketë krahë të fortë mbështetës.

Urime!