Mediat serbe: Kuvendi i Kosovës, rrëmujë

Ndërprerja e seancës së sotme te Kuvendit të Kosovës në mungesë të kuorumit, është në fokus të mediave serbe.

“Parlamenti i Kosovës rrëmujë, seanca shtyhet për nesër”, është titulli me të cilin Tanjug, e ka titulluar artikullin.

“Seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës është ndërprerë pasi që Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje e lëshuan seancën”.

“Kjo seancë me të njëjtën agjendë vazhdon nesër”.